Utbildningar

Fuktspärrtekniks utbildningar

Fuktspärrteknik AB har utformat utblidningar/kurser för att öka förståelsen för fukt och för att visa hur man monterar våra fuktskyddssystem på ett korrekt sätt.

Entreprenörer kan genom att gå någon av våra kurser erhålla ett certifikat. Godkänd blir entreprenören efter att genomgått teoretisk prov samt redovisat praktiska arbetsprov på utfört arbete.

Tanken med certifieringarna är att entreprenörens slutkund skall känna sig övertygad om att entreprenören använder rätt produkter, är utbildad och därmed har förutsättningar att utföra ett fullgott arbete

SGC-certifiering

Säker Grund Certifikat

SGC-cert är en certifiering som Fuktspärrteknik AB har utformat för att öka förståelsen för fukt och att visa hur man dränerar om runt en källargrund med våra fuktspärrsystem korrekt.

Fuktsäkert Byggande

FuktSäkert Byggande – Utbildningen innebär ökad kunskap för dig som entreprenör vilket underlättar vid försäljning, offerter och genomgång hos presumtiva kunder.

Certifierad Optivent Installatör

Utbildningen innebär att du som entreprenör får en god kunskap om hur mekaniskt ventilerade golvsystem fungerar och installeras.

Denna sida använder sig av Cookies. Allt för din användarupplevelse skall bli bättre.