Optivent, mekaniskt ventilerat golv med White Line

White Line, optimal fuktspärrsmatta till golv.

White Line som är en luftspaltbildande fuktspärrsmatta, är optimal att använda vid installation av Optiventsystemet. Detta p.g.a. att man enkelt ser ”igenom” vart exempelvis fogband, skarvband eller kanaler är monterade. Du får en mycket tydlig överblick av systemet när det installeras.

Den luftspaltbildande fuktspärrsmattan White Line tillsammans med det mekaniskt ventilerade golvsystemet Optivent förkortar torktiden av betongplattan vid nybyggnation och ROT-produktion. Har man drabbats av vattenskador eller kanske en översvämmad källare så är Optivent mekaniskt ventilerade golvsystem ett sätt att ventilera källargolvet som skyndar på uttorkningsprocessen. Systemet ventilerar bort fukt, mögel, kasein, radon och emissioner vilket gör att man snabbare kan installera ett färdigt golv utan en lång väntan på uttorkning. Uttorkningsprocessen sker kontinuerligt med vårt mekaniskt ventilerade golvsystem, Optivent.

 

Radon ventilation – Vill du du veta hur det fungerar?

Klicka här för att se hur Optivent golvsystem arbetar för att få bort radon via ventilation.

Optivent är ett mekaniskt ventilerat golvsystem som ger dig ett effektivt skydd mellan den fuktiga betongplattan och ditt övergolv. White Line hindrar inte bara fukten från att vandra från betongen till övergolvet, den ger dig också ett varmare golv som dessutom blir behagligare att gå på. På Optivent golvsystem med White Line kan du lägga alla typer av godkända övergolv så som spackel, betong, trä, laminat, parkett eller golvspånskiva och plastmatta.

Teknisk specifikation

Dokument att ladda ner

Denna sida använder sig av Cookies. Allt för din användarupplevelse skall bli bättre.