Arena systems

Ventilerat golv som tål extrema laster

Kan Delta Black och White Line utsättas för mycket höga laster?

Svaret är ja! Fuktspärrteknik har i samarbete med Hagmans Kemi AB och golvbranchen har utvecklat en produkt som heter Putty och kan appliceras på äkta HD-Polyeten. Putty fäster utan några problem på våra HDPE mattor så som Delta Black Line och Delta White Line. Vi kallar systemet för Arena Systems.

Putty blandas med kvartssand och läggs som ett flytspackel direkt på Delta Black och White Line fuktspärrmatta. Torktiden är ca 45 minuter och genomhärdat på ca tre timmar.

Fördelen med Arena Systems och våra mattor, Delta Black och White Line är att det blir ett system som kan ta upp enorma laster till en mycket låg bygghöjd med ett lasttåligt övergolv. Används med fördel på stora mässanläggningar där man behöver köra truckar och lastfordon eller läktare i stora idrottshallar utan att de fuktskyddande egenskaperna som dessa två mattor har blir deformerade.

System Arena ger även skydd och uttorkning på förorenade underlag som t.ex. gamla industrilokaler. Tillsammans ger Arena en snabb och säker renoveringsmetod fri från fukt/radon men det är också en bra metod att göra nya ytor friska från början. Med system Arena får man enkelt ett skydd mot fukt, lukt och radon och samtidigt ett utmärkt stötdämpande golv.

Teknisk specifikation

Denna sida använder sig av Cookies. Allt för din användarupplevelse skall bli bättre.