Certifierade företag

Fuktspärr Certifieringar

Fuktspärrteknik AB har utformat utblidningar/kurser för att öka förståelsen för fukt och för att visa hur man monterar våra fuktskyddssystem på ett korrekt sätt.

Entreprenörer kan genom att gå någon av våra kurser erhålla ett certifikat. Godkänd blir entreprenören efter att genomgått teoretisk prov samt redovisat praktiska arbetsprov på utfört arbete.

Tanken med certifieringarna är att entreprenörens slutkund skall känna sig övertygad om att entreprenören använder rätt produkter, är utbildad och därmed har förutsättningar att utföra ett fullgott arbete.

Välj certifiering och område nedan

Till dig som privatperson

Kolla efter företag med märkningen ☆ PREMIUM ☆ i sitt företagsnamn. 
Dessa har nämligen av oss genomgått en fördjupad premiumutbildning och vi kan därmed garantera att de besitter en stor kunskap gällande fukt, dränering och markarbete.
Välj ”PREMIUM Certifierade Entreprenörer” i sorteringsverktyget här till vänster för att komma direkt till dessa entreprenörer.

Till dig som företag


Saknar du ditt företag i listan nedan? Eller är det så att du har frågor om hur du kan certifiera ditt företag? Tveka inte i så fall att ta i kontakt med oss så skall vi försöka hjälpa dig så fort vi kan.

FMT AB ☆ PREMIUM ☆

DR Gräv & Entreprenad AB

M Transport & Service AB

Byggproffs Skåne AB

Denna sida använder sig av Cookies. Allt för din användarupplevelse skall bli bättre.