Om oss

Om oss

Fuktspärrteknik AB bildades 1994 och ombildades 1999.

Till att börja med skulle vi enbart sälja till byggmaterialhandeln och deras kunder och i huvudsak var det luftspaltbildande mattor för fuktisolering på grund. Vid ombildandet förändrades kundkategorin så att vi i första hand sålde till entreprenörer och entreprenörssäljare. Vår ambition har hela tiden varit att sälja och utveckla fuktspärrsystem som våra kunder efterfrågat. Vi har hela tiden ökat vårt koncept så att vi i dag har system för tak, väggar, golv, krypgrund, källarvägg och dränering.

Vår organisation är smal och vi har lager, utveckling och försäljning från Rydboholm som ligger ungefär en mil söder om Borås och ett lager i Tullinge, Stockholm.

I dag jobbar sju personer heltid och en säljare på halvtid i Norrland för Fuktspärrteknik AB.

Varje person hos oss har minst 10 års yrkeserfarenhet och kompetens i företaget. Detta förstärks kontinuerligt genom olika former av vidareutbildning. Du kan med största förtroende vända dig till oss när du behöver hjälp och råd inom området fukt.

Våra ledord

Produktkvalitet
Produkterna ska alltid hålla högsta kvalitet och vara testade av certifieringsorgan. Dessutom testade minst ett år av utvalda entreprenörer innan våra produkter når återförsäljarna och slutförbrukarna.

Kunskap
Alla som är inblandade inom försäljning och rådgivning skall minst en gång per år delta i objekt både på källarvägg och golv för att kunna se och beskriva om eventuella oklarheter finns.

Tillgänglighet
Vi gör allt för att vara tillgängliga när du behöver oss.

Personligt engagemang
Vi släpper ingenting förrän alla parter är helt nöjda. En bra service är en självklarhet för oss.

Denna sida använder sig av Cookies. Allt för din användarupplevelse skall bli bättre.